2010/02/28

Ananasrahkatorttu

 

Vaikka tämä on mielestäni piirakka ennemmin kuin torttu niin nimeä en lähtenyt muuttamaan ihan vain siksi koska reseptini on äitini ja teki tätä lapsuudessani. Löysin kätköistäni jonkin aika sitten (lojunut kyllä reseptejen joukossa vaikka kuinka kauan ja ollut unohdiksissakin..) tämän ja olihan sitä kokeiltava ja jaettava herkullinen resepti myös tänne teille muille.

250 g margariinia
3 dl sokeria
3 kananmunaa
3½ dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta

Margariini ja sokeri vatkatan vaahdoksi. Lisätään kananmunat. Leivinjauhe sekoitetaan jauhoihin ja lisätän joukkoon. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.

3 prk ananasmurskaa 
n.½ dl ananasmehua
2 prk rahkaa
1 kananmuna
1 rkl vaniljasokeria
2 rkl sokeria

Valuta ananasmuskista mehu pois. Ota talteen ½ dl mehua.
Sekoita ananasmehuun vaniljasokeri, sokeri, kananmuna ja rahka.
Laita ananakset pohjan päälle ja rahkaseos päälle.
Paista uunissa 200*C n.½ tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti