2010/03/18

Spagetti-jauhelihavuoka


600 g jauhelihaa
1 pss rakettispagettia
1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa
3 valkosipulin kynttä
1 pss herne-maissi-paprika
 5 tl lihaliemijauhetta
200 g savuopro- yrtti sulatejuusto
12 dl vettä
cajun special
150 g juustoraastetta

Ruiskista jauheliha ja valkosipulin kynnet. Mausta cajun specialilla. Kiehuta vesi ja lisää lihaliemijauhe, spagetti, tomaattimurska ja jokin ajan päästä herne-maissi-paprika pussi. Lisää sulatejuusto joukkoon kun olet kiehuttanut n. 7min spagettia, hyvin sekoittaen. Lopuksi jauheliha ja lopuksi juustoraaste.
Laita uunin kestävään vuokaan. Paista uunissa 200*C n. 40-45 min.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11/22/2011

    Onko veden määrä, 12 dl, ihan oikein? Tuostahan tulee keittoa...

    VastaaPoista
  2. Anomyymi: Veden määrä oikein.. alkuperäisessä ohjeessa vieläkin enemmän. Kulkee myös nimellä Peppi pitkätossun voimaruoka :)
    Vesi haihtuu keitettäessä ja loput uunissa. Eikä ruuasta tule liian kovaa syötäväksi.

    VastaaPoista