2013/10/27

Appelsiini-suklaakakku

200 g digestive keksejä
75 g voita
n.200g appelsiini-suklaata
1 rs maustamaton tuorejuustoa
½ dl kahvia
4 tl liivatejauhetta
2½ dl kuohukermaa
1 rs appelsiinituorejuustoa
2½ kuohukermaa
1 prk valion herkkujogurtti (paratiisihedelmät)
½ dl vettä
4 tl liivatejauhetta
Murskaa keksit ja sekoita sulatettu voi keksimurun joukkoon. Laita muruseos kakkuvuuan pohjalle ja vuoka jääkaappiin odottamaan.
Murskaa tai raasta suklaa hienoksi. Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuusto kerman joukkoon, lisää suklaa joukkoon. Lisää liivatejauhe kahvin joukkoon, jäähdytä hiukan. Lisää kahvi-liivateseos kerma-tuorejuuston joukkoon. Kaada seos keksi pohjan päälle. Anna hyytyä ainakin tunnin ja valmista vaalea kerros.
Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuusto ja jogurtti kerman joukkoon. Sekoita liivatejauhe veteen ja lämmitä mikrossa kiehuvaksi, anna jäähtyä hiukan ja sekoita kerma-jogurtti-tuorejustoseokseen. Kaada seos kakun päälle. Anna hyytyä rauhassa mielellään seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti