2014/08/16

Kesäkurpitsa-suklaakakku


6 dl jauhoja (speltti, ruis, ohrajauhoja)
n.3 dl sokeria (fariinisokeria, hienoa sokeria)
1,5 dl kaakaojauhetta
2 tl soodaa
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
2 dl öljyä
5 dl raastettua kesäkurpitsaa
2 kananmunaa
Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää öljy, kesäkurpitsaraaste ja kananmunat ja sekoita hyvin. Varo vaivaamasta liikaa vaikka onkin paksua taikinaa. Riittää kun saa kaikki ainekset hyvin sekaisin.
Paista 175'C n.40-45min.

2 kommenttia:

  1. Herkulliselta kuulostava ja näyttävä kakku, nami:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin herkullista olikin.
      Suklaakakut usein näyttävät aika ikäviltä mutta en halunnut tähän enää mitään suklaakuorrutetta ja tämä näyttää siltikin hyvältä.

      Poista