2015/04/08

Lammaspizza


Lammas jäi juuri sen verran sittenkin, että sain jonkin verran kraapittua lopuja lihoja pizzaa varten.
Olisin halunnut laittaa parsat myös uuniin pizzan päälle mutta tiesin että olisi jäänyt muksuilta syömättä. Kyllähän sitten söivät keitettynä. Itse tykkäsin laittaa näin pizzan päälle, nam :P




4 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
1½ tl suolaa
1½ tl oreganoa
7-8dl jauhoja ( hiivaleipäjauhoja, ruisjauhoja)
2 rkl öljyä

valkosipulista tomaattikastiketta
lampaan lihaa
mozzarellaa

Valmista pohjataikina; sekoita reilun käden lämpöiseen veteen oregano, suola ja öljy. Sekoita kuivahiiva pieneen jauhomäärään. Sekoita vesi-mausteseokseen. Lisää loput jauhot ja alusta niin että taikina irtoaa kulhosta. Jätä kohoamaan vähäksi aikaa. Öljyä uunipelti ja tasoita pizzataikina siihen. Laita täyteainekset pohjan päälle. Paista 225'C 15-20min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti