2015/06/21

Raparperipiirakka


Raparperi se kesän suuri ihanuus.

300 g raparperia
3/4 dl fariinisokeria
1 rkl perunajauhoja

3 dl jauhoja (kaura, ohra, ruis)
1 tl kanelia
½ tl inkivääriä
3/4 dl fariinisokeri
150 g voita 
1 dl maustamatonta jogurttia
1 kananmuna
1 tl leivinjauhetta
1 rlk psylliumjauhetta
2 rkl kookoshiutaletta



Keitä raparperit ja fariinisokeri kattilassa kypsäksi. Soseuta tarvittaessa kypsät raparperit. Lisää perunajauhot lämpimän soseen joukkoon.

Nypi kuivat ainekset (paitsi leivinjauhe ja kookoshiutaleet) ja voi keskenään. Erottele 1/4 osa erilleen ja lisää siihen kookoshiutaleet. Lisää loppuun kananmuna, jogurtti, leivinjauhe ja psylliumjauhe. Sekoita hyvin. Laita seos voidellun piirakkapohjan päälle. Lisää raparperiseos ja lopuksi kookosseos päälle.

Paista 200'C n.25min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti